Gratis verzending (heen en weer) en geen automatisch abonnement!
Begin
Begin
or Log in

Switch language

Change to English

Bytt til Norsk

Wissel naar Nederlands

We deliver to

NO SE DK FI DE NL BE LU AT CH FR GB IE ES IT

Betalingsinformatie

Al onze beschikbare betaalmethoden worden hier vermeld, inclusief in welke landen ze kunnen worden gebruikt.

Vragen & Voorwaarden.

Arvato Afterpay  

Beschikbaar in:

Via onze betalingsprovider Arvato Finance AS bieden wij AfterPay-factuur. Met AfterPay heb je 14 dagen betalingsvertraging en ontvang je een factuur op het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het bestellen. Er zijn geen extra kosten of kosten bij aankoop met factuur.

Met AfterPay kunt u kiezen hoe u wilt betalen na ontvangst van het artikel. AfterPay stuurt u een e-mail met betalingsinformatie nadat de bestelling is voltooid, waarna u kunt kiezen om het volledige bedrag binnen de deadline te betalen of de betaling te splitsen. In verband met de bestelling wordt een kredietcontrole uitgevoerd. Als de kredietcontrole niet is goedgekeurd, kunt u een andere betaalmethode kiezen om de aankoop te voltooien.

Alle vragen met betrekking tot facturen van AfterPay kunnen rechtstreeks aan AfterPay worden gesteld:

Noorwegen

Zweeden

Nederland / Belgie


Creditcard betaling  

Beschikbaar: overal

Betalen met creditcard is een veilige manier om te betalen, wij accepteren MasterCard, Visa en Maestro.

Als js sommige of alle artikelen retourneert, wordt het overeengekomen bedrag teruggestort op dezelfde kaart waarmee je hebt betaald.

We merken op dat wij op geen enkel moment toegang hebben tot informatie over jouw creditcard.


PayPal  

Beschikbaar: overal

PayPal Express Checkout is een betalingssysteem van PayPal waarmee je je PayPal-account kunt gebruiken om betalingen uit te voeren. PayPal Express is een offsite kassasysteem, wat betekent dat kassaprocessen worden uitgevoerd op een PayPal-pagina, niet rechtstreeks op de Småkassen-website.


Vipps  

Beschikbaar in:

Vipps is a Norwegian mobile payment solution.


iDEAL  

Beschikbaar in:

iDEAL is the standard direct banking solution in The Netherlands.


Sofort  

Beschikbaar in:

Geen invoer van lange kaartnummers. Geen opening van een account. En dus geen opslag van klantgegevens. Geen zorgen: bij ons kunt je je bestelling eenvoudig voltooien met je online bankgegevens. Onmiddellijk daarna ontvangt je een transactiebevestiging en kan je bestelling direct worden verwerkt.

Met Sofort staat jouw veiligheid voorop. Je gebruikt je eigen online bankgegevens en hoeft geen persoonlijke informatie of kaartgegevens aan de handelaar te verstrekken. De invoer van jouw online bankgegevens vindt plaats op de beveiligde betaalpagina van Adyen, waartoe de handelaars geen toegang hebben. De toegangsgegevens voor online bankieren, zoals PIN en de TAN, zijn nooit zichtbaar voor de dealer of derden, inclusief Adyen, en werknemers van SOFORT GmbH. Sofort GmbH is eigenaar van het TÜV-zegel "Gecertificeerde gegevensbescherming" en onmiddellijk het certificaat "Geverifieerd betalingssysteem" van de TÜV Saarland.


GiroPay  

Beschikbaar in:

Wanneer je geld overboekt met giropay, gebeurt dit in de beveiligde online bankomgeving van uw bank of spaarbank. Jouw persoonlijke bankgegevens blijven beschermd. De giropay-overschrijving is al automatisch ingevuld met alle factuurgegevens van de online shop - het kan niet eenvoudiger en handiger zijn.


Visa Dankort  

Beschikbaar in:

Visa / Dankort is de populairste betaalkaart in Denemarken. Ongeveer 80% van alle 5,5 miljoen Deense mensen zijn in het bezit van een Visa / Dankort-kaart. 85-90% van alle online aankopen worden betaald met bankpas of creditcard.