NIEUW: ontvang ongeveer 15 % extra waarde in je Småkassen!
Begin
Begin
or Log in

Select Language

Change to English

Bytt til Norsk

Wissel naar Nederlands

Veel Gestelde Vragen

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden, neem dan graag kontakt met ons op.

Betalingsinformatie & Voorwaarden.

Hoe werkt een abonnement?

Småkassen is geen vast abonnement zoals dat van een tijdschrift. Je krijgt niet automatisch een nieuwe doos, in plaats daarvan heb je 100% controle over wanneer en of je je volgende doos wil ontvangen. Het enigste dat automatisch gebeurt, is dat je 7 weken na aflevering van jouw Småkassen een e-mail van ons ontvangt.

Als je na je eerste Småkassen niets hebt gedaan, krijg je GEEN nieuwe kassen toegestuurd.

In de e-mail die je 7 weken na levering ontvangt, wordt je gevraagd de details voor je volgende levering bij te werken. Je kunt vrijwel alles veranderen, zoals de grootte van de doos, de grootte van de kleding, de stijl, enz.

Kan ik een enkele doos krijgen?

Ja, je kunt een enkele Småkassen bestellen en daarna je abonnement annuleren. Zoals hierboven vermeld stopt dit de herinneringsmails, je zou toch niet automatisch een nieuwe Småkassen hebben gekregen.

Kan ik een abonnement annuleren of pauseren?

Natuurlijk, gewoon even een e-mail sturen naar mona.og.mark@smakassen.com.

Wat als ik een tweeling heb?

Bij tweelingen moet je voor elk kind een Småkassen bestellen, maar we kunnen er natuurlijk voor zorgen dat de kleding bij elkaar past. Als je dat wilt, laat het ons dan even weten.

Wanneer krijg ik mijn Småkassen?

We proberen je Småkassen zo snel mogelijk af te leveren. Als we de benodigde kleding hebben, proberen we deze de volgende dag te verzenden. Omdat we DHL Express gebruiken, betekent dit dat je je Småkassen mogelijk de volgende dag al ontvangt.

Als we kleding moeten bestellen dan nemen we contact met je op. Normaal duurt dit ongeveer. 1 tot 2 weken.

Onze prijzen

Wij bieden een Småkassen met kwaliteitskleding voor verschillende budgetten. De prijs van een Småkassen begint bij:

Min
Max
NOK
1.100,-
5.000,-
SEK
1.100,-
5.000,-
DKK
900,-
4.000,-
EUR
110,-
500,-
GBP
100,-
450,-
CHF
120,-
550,-

Afhankelijk van hoeveel kleding je nodig hebt en het bedrag dat je wil uitgeven.

De inhoud van je Småkassen heeft minimaal de waarde van het bedrag dat je betaalt, op basis van de aanbevolen verkoopprijzen van onze leveranciers. Je krijgt vaak extra waarde omdat het moeilijk is om kleding te kiezen voor een exact bedrag. Sommige merken zijn bijvoorbeeld goedkoper dan andere en verschillende artikelen van één merk hebben verschillende prijzen. Momenteel krijg je zelfs ongeveer 15 % extra waarde.

De gemiddelde verkoopprijs van een artikel varieert van:

Min
Max
NOK
200,-
500,-
SEK
200,-
500,-
DKK
150,-
400,-
EUR
20,-
50,-
GBP
18,-
45,-
CHF
20,-
55,-

Er zijn GEEN stylingkosten.

Zijn de prijzen per doos of voor het volledige abonnement?

Alle getoonde prijzen zijn per doos. Je krijgt altijd gratis levering en je kunt ook gratis retourneren wanneer je dit binnen 7 dagen doet.

Wanneer komt de kleding in de uitverkoop?

Geen van onze kleding komt in de uitverkoop (maar we geven kortingen op voorgaande seizoenen als je ervoor kiest dit te ontvangen). We zijn hier om van winkelen een leuke verrassing te maken. Je bespaart tijd en hoeft je geen zorgen te maken over de kledingkast van je kinderen. We besteden veel tijd aan het kiezen van de perfecte outfits voor jou, je kunt ons beschouwen als de persoonlijke shopper voor je kinderen.

              

En we willen een loyale relatie met je onderhouden en geloven dat een van de beste manieren om dit te doen is om te voorkomen dat je je zorgen hoeft te maken over toekomstige kortingen.

Hoe kan ik betalen?

Afhankelijk van het land waar je woont, kunnen we verschillende betalingsopties aanbieden. F.ex. in Noorwegen, Zweden, Nederland en België kunt je via factuur betalen met Afterpay van Arvato. In alle landen kun je betalen met je creditcard of via PayPal. Dan zijn er ook enkele landspecifieke betaalmethoden zoals Vipps in Noorwegen, Giropay in Duitsland, iDEAL in Nederland en Sofort in Duitsland en België.

De verschillende betaalmethoden worden automatisch voor je geselecteerd, afhankelijk van het land waarin je woont.

Lees meer: Betalingsinformatie.

Kan ik goederen retourneren als ik ontevreden ben?

Ben je niet tevreden met de aankoop? Geen probleem! Je hebt 90 dagen om de artikelen die we voor je hebben geselecteerd te retourneren.

Retourkosten van kr. 200 / € 20 / £ 20,- / fr. 20,- worden in mindering gebracht van jouw terug te betalen bedrag, dit geldt ook wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd.

Hoe kan ik gratis terugsturen?

  1. Voltooi je bestelling binnen 7 dagen na levering (met behulp van de link in je leverings e-mail).
  2. En stuur de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst van het retouretiket.
  3. Dan betalen wij de retourzending.

Hoe retourneer ik kleding en / of Småkassen

Na levering ontvang je van ons een e-mail met een link om je levering te voltooien. Vul eerst dit formulier in.

Neem dan contact met ons op via mona.og.mark@smakassen.com zodat we je retouretiket en afhaalinstructies kunnen sturen.

              

Behandel je kleding natuurlijk zoals je wilt dat we doen wanneer we je deze toesturen. Wij moeten ze weer aan iemand anders geven, dus vouw ze netjes en bescherm ze. Gebruikte of gewassen kleding wordt niet terugbetaald.

              

Jij bent verantwoordelijk voor het retourneren van de kleding, dus we raden je aan het label van DHL Express te gebruiken. Beschadigde goederen door een slechte verpakking worden niet terugbetaald.

Waarom deze kosten?

Het is belangrijk voor ons dat de items die je terugstuurd zo snel mogelijk aan een ander Småkassen-lid gegeven kunnen worden. Daarom belonen we mensen die snel handelen.