Free shipping and no automatic subscription!
Begin
of Log in

Vragen en antwoorden


Jouw Småkassen zal persoonlijk geselecteerde kwaliteitsvolle kleren bevatten van bekende merken. We staan voor kwaliteit, waarde, veiligheid en comfort. We weten wat je kind nodig heeft en hebben daarom enkel de beste producten geselecteerd.

Alle merken die je in de Småkassen vindt zijn zorgvuldig geselecteerd gebaseerd op hun kwaliteit, hun gepastheid, en natuurlijk de manier waarop ze met hun milieu- en sociale verantwoordelijkheden omgaan. Het is heel belangrijk voor ons dat er geen gevaarlijke stoffen in de kleren zitten die de delicate huid van uw baby/kind kunnen beschadigen. De kleren moeten ook op een ethische manier gemaakt zijn.


Ja natuurlijk, je vind heel wat voorbeelden hier


Voor een tweeling bestel je voor elk kind een Småkassen, maar we kunnen er uiteraard voor zorgen dat de kleding identiek is. Als je dat wil, laat het ons dan weten bij de opmerkingen.


Wij bezorgen jouw Småkassen zo snel mogelijk. Op dit moment zijn de levertijden iets langer en kan het variëren van enkele dagen tot een week. Doordat we gebruik maken van DHL Express is het mogelijk dat jouw Småkassen al een dag na de verzending wordt bezorgd.

Als we kleding moeten bestellen, zullen we contact opnemen met je. Normaal gesproken duurt dit ongeveer een tot twee weken.


We kunnen kleding leveren vanaf maat 56 tot en met maat 140. Grotere maten zijn leverbaar op aanvraag.Over het abonnement

Dit is geen automatisch abonnement.

Småkassen kent geen abonnementsvorm zoals een abonnement op een tijdschrijft. Je krijgt dus niet automatisch een nieuwe box toegezonden, maar je hebt altijd volledige controle over de inhoud en wanneer je wil dat het geleverd wordt. Het enige wat wel automatisch gebeurt is de verzending van de email, zeven weken nadat je je Småkassen hebt ontvangen.

Als je na de ontvangst van je eerste Småkassen niks doet, krijg je geen nieuwe kassen toegestuurd.

In deze email vragen we je om je gegevens voor de volgende levering aan te passen. Je kan bijna alles wijzigen, zowel de grootte van de box, de maat van de kleding of de stijl die je wenst.


Ja, je kan een Småkassen bestellen en na levering je abonnement opzeggen. Dit zal de herinneringsemails stopzetten. Je zou sowieso geen nieuwe Småkassen hebben ontvangen (zie abonnementsvraag).


Je kan ook gewoon een email sturen naar mona.og.mark@smakassen.com en we reserveren het voor zolang je wilt.Over kosten

We hebben een Småkassen met kwaliteitskleding voor verschillende budgetten. De prijs van een Småkassen varieert van 200,- tot 500,- EUR afhankelijk van hoeveel kleding je nodig hebt en hoeveel je eraan wilt besteden.

De inhoud van de Småkassen heeft minimaal de waarde van wat je betaalt, gebaseerd op de aanbevolen verkoopprijs van onze leveranciers.

Je zult vaak meer waar voor je geld krijgen omdat het lastig is om kleding te kiezen voor een precies bedrag. Sommige merken zijn goedkoper dan andere en verschillende stukken van één merk hebben verschillende prijzen.

De gemiddelde verkoopprijs varieert van 20,- tot 50,- EUR.

We rekenen GEEN stylingtarief.

Als de prijs niet in de juiste valuta staat vermeld, kun je dit aanpassen door op de vlag bovenaan deze pagina te klikken en jouw land te kiezen.


Ja, alle prijzen aangegeven zijn per doos.


De zending is altijd gratis.


Alle belastingen en importkosten zijn in de prijs inbegrepen.

We versturen van Noorwegen en wij zorgen ervoor dat de belastingen en importkosten betaald worden.


Afhankelijk van het land waarin je woont, kunnen we verschillende betaalopties aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld in vele landen betalen via factuur door ofwel Klarna of Afterpay van Arvato te gebruiken. In alle landen kan je betalen met credit card of PayPal. Dan zijn er ook een aantal landspecifieke betaalopties zoals Vipps in Noorwegen, Giropay in Duitsland, iDEAL in Nederland, en Sofort in Duitsland en België.

De verschillende betaalmethodes worden automatisch voor jou geselecteerd afhankelijk van het land waarin je woont.

Lees meer: Betaalinformatie


Er komen geen solden op onze kleren. We zijn hier om van shoppen een leuke ervaring te maken. Je bespaart tijd en je hoeft je geen zorgen te maken om de kleerkast van je kinderen. We spenderen veel tijd aan het kiezen van de perfecte outfits. Je kan ons zien als de personal shopper van je kinderen.

We willen een vertrouwde relatie opbouwen met jou en we geloven dat de beste manier om dit te doen, het vermijden van zorgen over toekomstige kortingen is.Over terugzendingen

Ben je niet blij met de aankoop? Geen zorgen! Je hebt 90 dagen om de artikelen die we voor jou hebben geselecteerd terug te sturen. Contacteer ons voor het terugsturen van een artikel zodat we jou instructies kunnen geven.

Houd er rekening mee dat de artikelen niet mogen gedragen of gewassen worden en dat alle prijskaartjes er nog aan moeten hangen.


Na de levering zal u een email van ons hebben ontvangen met een link om jouw levering af te ronden. Vul alsjeblieft dit formulier in.

Contacteer ons daarna op mona.og.mark@smakassen.com zodat we je instructies kunnen sturen.

Behandel natuurlijk jouw kleren zoals jij zou willen dat wij ze behandelen wanneer we ze naar jou verzenden. We moeten ze aan iemand anders geven dus vouw ze keurig op en bescherm ze. Gedragen of gewassen kleren zullen niet terugbetaald worden.

Jij bent verantwoordelijk voor het terugsturen van de kleren. Beschadigde kleren door slechte verpakking zullen niet terugbetaald worden.