Gratis frakt og ingen automatisk abonnement!
Kom i gang
eller Logg inn

Spørsmål og svar


I din Småkassen vil det være håndplukkede kvalitetsklær av kjente merker. Vi har stort fokus på kvalitet, verdi, sikkerhet og komfort. Vi vet hva ditt barn trenger og har derfor valgt kun de aller beste produktene.

Alle merkene du finner i din Småkassen er utvalgt for deres kvalitet, passform og selvfølgelig merkets holdning til miljø og sosialt ansvar. Det er veldig viktig for oss at klærne er fri for farlige substanser som kan skade ditt barns ømfintlige hud. Klærne må også være laget på etisk forsvarlig vis.


Ja, selvfølgelig! Du finner alle våre eksempler her


For tvillinger må du bestille en Småkassen for hvert barn, men vi kan selvfølgelig passe på at klærne matcher. Hvis du ønsker dette, gi oss beskjed.


Vi prøver å levere din Småkassen så raskt som mulig. Leveringstider er for tiden litt lengre, fra noen få dager opptil en uke. Vi bruker DHL Express, som betyr at det kan hende du får din Småkassen allerede dagen etter at vi sender den fra oss.

Hvis det er klær vi må bestille, tar vi kontakt med deg. Vanligvis tar dette cirka 1 til 2 uker.


Vi kan levere klær i størrelsene 56 til 140 og hvis ønsket større, på forespørsel.Om abonnementet

Dette er ikke et automatisk abonnement.

Småkassen er ikke et fast abonnement som for eksempel med et blad. Du får ikke automatisk en ny kasse. Isteden har du 100 % kontroll på om og når du ønsker å motta neste kasse. Det eneste som skjer automatisk er at du får en e-post fra oss 7 uker etter at du får din Småkassen levert.

Hvis du etter at du har fått din første Småkassen ikke gjør noe, vil du IKKE få en ny kasse sendt til deg.

I denne e-posten får du spørsmål om å oppdatere informasjonen for din neste leveranse. Du kan endre omtrent alt, som for eksempel kassens størrelse, størrelsen på klærne, stilen, osv.


Ja, du kan bestille en Småkassen og etter leveransen kansellere ditt abonnement. Da får du ikke flere e-poster med påminnelser, da du ikke ville fått en ny Småkassen automatisk tilsendt likevel (se spørsmål om abonnement).


Du kan selvfølgelig bare sende en e-post til mona.og.mark@smakassen.com så setter vi abonnementet på pause så lenge du ønsker.Kostnader

Vi tilbyr Småkassen med kvalitetsklær til forskjellige budsjetter. Prisen for en Småkassen ligger mellom 1.500,- og 5.000,- NOK avhengig av hvor mange klær du trenger og hvor mye du vil bruke på det.

Innholdet i Småkassen vil ha en verdi på minst det du betaler, basert på anbefalte utsalgspriser fra våre leverandører.

Du vil ofte få en bedre verdi fordi det er vanskelig å velge klær nøyaktig til beløpet. For eksempel så er noen merker billigere enn andre, og forskjellige klær fra samme merke har forskjellige priser.

Gjennomsnittsprisen på plaggene er fra 200,- til 500,- NOK.

Det er INGEN avgift for styling.

Hvis prisene ikke er i riktig valuta, kan du endre dette ved å klikke på flagget øverst på denne siden og endre det til ditt land.


Ja, alle priser er per kasse.


Levering er alltid gratis.


Alle skatter og importavgifter er inkludert i prisen.

Vi sender fra Norge og tar oss av alle skatter og avgifter forbundet med importen.


Avhengig av hvilket land du bor i, kan vi tilby forskjellige betalingsmetoder. I mange land kan du for eksempel betale via faktura med enten Klarna eller Afterpay fra Arvato. I alle land kan du betale med kredittkort eller via PayPal. I tillegg finnes det egne betalingsmetoder for hvert land, som Vipps i Norge, Giropay i Tyskland, IDEAL i Nederland og Sofort i Tyskland og Belgia.

Relevante betalingsmetoder blir automatisk valgt for landet du bor i.

Les mer: Betalingsinformasjon


Ingen av våre klær kommer på salg. Vi er her for å gi en god shoppingopplevelse. Du sparer tid og trenger ikke tenke på ditt barns garderobe. Vi bruker mye tid på å velge det perfekte antrekket for deg, og du kan tenke på oss som en personlig shopper for dine barn.

Og vi ønsker å ha et forhold til deg basert på lojalitet, noe som vi tror gjøres best ved å unngå bekymringer for fremtidige rabatter.Tilbakeleveringer

Er du ikke fornøyd med kjøpet? Ingen problem! Du har 90 dager på å returnere varene vi har plukket for deg. Ta kontakt før du returnerer varene slik at vi kan fortelle deg hvordan man gjør det.

Husk at klærne ikke kan bli brukt eller vasket og at alle merkelapper fortsatt må være på.


Etter leveringen får du en e-post fra oss med en lenke for å gjennomføre leveransen. Vennligst fyll ut dette skjemaet først.

Etter det, ta kontakt på mona.og.mark@smakassen.com så vi kan sende deg instruksjoner.

Vi går ut ifra at du behandler klærne på samme måte som du vil at vi skal når vi sender dem til deg. Vi må gi klærne til noen andre, så brett dem pent og beskytt dem. Klær som er brukt eller vasket refunderes ikke.

Du er ansvarlig for tilbakesendingen av klærne. Varer som er skadet på grunn av dårlig innpakning blir ikke refundert.